SDG är en del av en familj

Tillsammans med vår familj av företag så erbjuder vi en helhet inom marknadsföring, kommunikation, försäljning, varumärke och profilproduktion.

Sales Development Group erbjuder hela försäljningscykeln

Sales Development Group (även kallad SDG) är ett säljbolag som främst arbetar riktat mot företag som arbetar med företagstjänster (B2B). Vi erbjuder bredden av hela försäljningscykeln och hjälper er att bygga upp en säljfunktion som är unik för er verksamhet.

Det kan handla om att ringa kalla samtal, bygga en leadsfunktion via Linkedin, rekryteringskampanj, segmentera olika målgrupper och gå riktat mot de kundgrupperna eller rent av bygga upp en säljorganisation åt er. SDG rekryterar även och utbildar i sälj.

Norrhavet

Norrhavet är en digitalbyrå för premium brands. Hit kommer företagare som har storslagna planer om att skapa framtidens produkter och tjänster. Det viktiga för Norrhavet när de väljer sina kunder är att kunden dels överlåter kontrollen av varumärket i händerna på kreatörerna i teamet och att kunden är köpstark och ger Norrhavet mandat att skapa förändring på riktigt. Först då kommer Norrhavet överväga att ta sig ann uppdraget, för det är då som magin uppstår och framtidens varumärken skapas.

Skills

Ellary

Ellary är en contentbyrå, det betyder att vi arbetar med innehåll i alla dess former. Från kommersiellt säljande texter (copy) på hemsidor, annonser, reklam, social media och SEO till grafisk formgivning, konvertera bättre på en webbplats till strategier och analyser. Hos oss kan du antigen köpa enstaka tjänster på löpande basis, till fast pris eller eller få vår hela styrka där vi agerar som din marknadsavdelning till priset av en anställd per månad. Hos Ellary har du tillgång till specialister inom Annonsering, SEO, Social Media, Innehåll, Analys, Text, Konverteringsoptimering, Strategi, Projektledning, Försäljning och Design.

Skills

Synbar

Synbar är experter på profil-, reklam- och mässmaterial vilket ofta är förknippat med tryck av budskap, grafik eller logotyp på produkter, men här är det bara fantasin som sätter begränsningarna. De är också experter på att planera och planera mässmontrar och har en egen maskinpark som möjliggör produktion av vepor, klistermärken, trycksaker, dekor på bil och transportfordon och tillverkning av skyltar i bland annat frigolit. Här möter du en flexibel leverantör där du bara behöver berätta vad ditt behov är så får du en färdig lösning av dem, vilket på många sätt är den ultimata kundresan. 

Skills