Vi ingår in i våra kunders framtidsstrategier

Det arbetet vi gör har stor inverkan på våra kunders sista rad. Det innebär att vi blir en nyckelkomponent till deras framgång och därför ingår vi också i deras framtidsstrategier.

Vi som driver Sales development group har lång erfarenhet av försäljning och vet vad som krävs för att lyckas.

“På många sätt är SDG ett fullservicebolag när det kommer till försäljning. Vi kopplar ihop kundernas behov med ett rad KPI:er samtidigt som vi ser det underliggande behovet och sätter kunden i kontakt med våra partners.”

Della Thorell, VD på SDG

Ledorden formar vårt arbete

Framgång

Lyckas och uppnå samt överträffa bestämda mål och förväntningar. För att nå framgång inom bolaget och gentemot våra kunder drivs vi av tillgänglighet, effektivitet och service.

Frihet

Självständighet och möjlighet att fatta egna beslut. För oss handlar frihet om att förenkla vardagen samt skapa tid genom att effektivisera arbetet.

Förtroende

Var tydlig med varför du gör något, var ärlig och se till att det blir gjort. Vi vill skapa förtroendeingivande relationer till våra anställda och kunder genom ärlighet, delaktighet och respekt.

Sälj och tech hör ihop

Det ingår i vårt uppdrag att berätta om vilka möjligheter som finns i verktyg samtidigt som vi kan undervisa dig i hur du använder dem effektivast. 

Om SDG

Personal

Sales development group

Della Thorell

VD & Affärsutvecklare
Sales development group

Oscar Thelin

Säljare